en sönderstressad linnéa

Då har kroppen givit vika, muskel och leder vid bröstryggen vill inte vara med längre. Inte det roligaste stället att ha ont på kan jag lova, kramperna trodde jag först var en hjärtattack.. Lite bättre nu ett dygn senare men svårt att ta i och lyfta med höger arm och känns som en nerv eller liknande är i kläm i ryggen, hoppas verkligen det kan släppa helt tills imorn så jag kan få träna igen. Detta har dels med leder och muskler att göra, samtidigt sitter det också stressrelaterade punkter runt bysten, vilket tyder på att det inte bara är jag som varit trött och gnällig för inget, jag måste börja ta det lugnt. Kroppen talar sitt tydiga språk!
 
Igår bjöds jag ut på 3-rätters efter jobbet på Sjövillan, riktigt mysigt och gott med min andra halva. Älskar mat, speciellt när man är "sjuk"! (haha)
 
Idag är jag i vilket fall ledigt och tog mig en välbehövd sovmorgon, sambon är och provjobbar nytt jobb denna vecka, så en hel del egentid, kanske inte så tokigt! 
Ska försöka mig ut och gå en sväng om ett tag, kan nog vara bra att mjuka lederna lite utan att ta i. Önskade mig solsken idag, men såklart när man är ledig ska det regna, typiskt. Men ska inte deppa ihop för det, har en del att pyssla med för på torsdag får jag familjebesök av syrran och pappa, och tyvärr har hemmet kommit på sista plats att fixa den senaste veckan, tur sambon gör sina dammsugningar minst en gång i veckan när en annan är en virrpanna. 
Nu ska jag ta och se ett till avsnitt av Orange is the new black, äntligen en tredje säsong!!
Ska också ta och mumsa i mig lite egengjord potatissallad och köttbullar med lite bea på creme fraishe, lunchlyx :) 
 
Ta hand om er!