Sunday
Har haft en mycket bra vecka med ett fint avslut.
Inskolning på nya jobbet, trivs kanon!
Lyckats få mig en bra tjänst i sommar också, ett riktigt vikariat med månadslön.
Helgen avslutades med en 4,5 km springtur med sambon och efter det en god bit mat, slänger in recept här efter, och frozen yoghurt som efterrätt - yummie!
Nu är det filmkväll och ladda om för ny vecka.

Ingredienser:
4 Fläskkotletter
Champinjoner
2,5 dl 4 % matgrädde
2-3 dl lätt crémefraishe eller kvarg
3 msk torkad dragon
1 köttbuljong
Lite senap
Stek kotletter och svamp, krydda efter smak.
Lägg kotletter och svampen i en ugnssäker form, vispa ihop resterande ingredienser och lägg som täcke i formen.
200 grader, 20 min, i ugnen.
Servera med ex. Havrepasta och grönsaker.